Save the date

Save the date
4 juni 2019: Minisymposium informatieplicht energiebesparing, alles wat u moet weten!

De informatieplicht energiebesparing voor bedrijven treedt vanaf 1 juli 2019 in werking. Als bedrijf bent u dan verplicht om de Rijksoverheid te informeren over de genomen energiebesparende maatregelen. Heeft u nog geen idee hoe u dit gaat doen of hoe het precies zit voor uw bedrijf of branche? Kom dan op dinsdag 4 juni om 16:00 uur naar het minisymposium Informatieplicht in het Isala Theater (Stadsplein 5, 2903 HH Capelle aan den IJssel). De gemeente Capelle aan den IJssel helpt u graag op weg!

Tijdens het minisymposium wordt u bijgepraat over de achtergrond en de werking van de informatieplicht, wet op milieubeheer en erkende maatregelen lijst. We besteden aandacht aan de businesscases energiebesparing, ondernemers komen aan het woord en er zijn specialisten aanwezig voor het beantwoorden van al uw vragen.

Datum: Dinsdag 4 juni 2019
Tijd:
16:00 uur (een uur vooraf netwerkborrel ENC)
Locatie: Isala Theater (Stadsplein 5, 2903 HH Capelle aan den IJssel)

Geldt de informatieplicht ook voor u?
Gebruikt uw bedrijf of kantoor 50.000 kwh elektriciteit of 25.000m3 aardgas per jaar of meer? Dan bent u sinds 2018 verplicht om energie te besparen. Valt u onder die energiebesparingsverplichting? Dan bent u verplicht om de Rijksoverheid uiterlijk 1 juli 2019 te informeren.

https://www.enc-capelle.nl/activiteitenagenda/evenement/254-bijeenkomst-informatieplicht-en-aansluitend-business-borrel-capelle